Hallo en welkom bij het MediStitch Team.

Wij staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Stuur simpelweg een mailtje naar info@medistitch.eu en we zullen zo snel mogelijk reageren.
Vaak gestelde vragen

We proberen het altijd zo snel mogelijk op te sturen. Dit betekent doorgaans dat een bestelling de volgende dag de deur uit gaat. We kunnen dit echter niet altijd garanderen. Heb je met spoed een bestelling nodig, stuur dan zeker een email dan zullen we er rekening mee houden.

U kunt ze hier direct bestellen.

De huid kan je makkelijk vervangen, dit is los te bestellen. Vergeet niet wat hechtdraden erbij te bestellen.

Zorg ervoor dat er een glad oppervlak is en de zuignap schoon is. Kun je geen glad oppervlak vinden, dan kun je altijd de onderzetplank gebruiken die je in het pakket kan vinden. Nu zal het zeker blijven staan.

Naar alle landen in Europa. Staat jouw land er niet bij dan kun je ons een berichtje sturen, waarop we een oplossing voor je gaan opzoeken.

Er worden groepsaankopen met korting georganiseerd via studieverenigingen. Vraag het bij jouw studievereniging na. Wil je dit zelf organiseren neem dan contact met ons op.

Wij proberen altijd de bestellingen zo snel mogelijk op te sturen. Helaas lukt het ons niet altijd om het dezelfde dag te versturen. Heb je haast voor je bestelling laat het dan zeker weten op voorhand of in de opmerkingen box tijdens je bestelling.

Je mag altijd een email sturen om naar de status van je bestelling te vragen. Een traceringscode wordt automatisch  verstuurd bij het aankopen van een MediStitch hechtset. Check ook je spam inbox als je de trackingscode niet niet kunt vinden.
Losse artikelen worden via briefpost zonder tracering verstuurd.

Stuur een mailtje naar info@medistitch.eu en we zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden.