Retouren en garantie


Defect bij ontvangst

Indien een product direct bij ontvangst niet goed functioneert of beschadigd is, dan vragen wij u om dit binnen een termijn van 5 dagen te melden bij onze klantenservice. Wij zullen het product dan geheel kosteloos vervangen.


14 dagen bedenktermijn

Producten die u bij MediStitch.eu aanschaft kunt u binnen veertien dagen na het moment van afleveren ruilen of retour sturen. Hierbij is het van belang dat u het product(en) zo compleet en onbeschadigd mogelijk aan ons retour kunt sturen. Ook dient het product in de oorspronkelijke verpakking retour gestuurd te kunnen worden (voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor volledige restitutie in aanmerking.

De veertien dagen bedenktermijn gaat in op de dag dat u het product ontvangt. Als u het aankoopbedrag retour wenst te ontvangen dan zal dit zo snel mogelijk maar altijd binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour aan u terug gestort zijn.

Uitzonderingen

De volgende producten kunnen niet retour gestuurd of geruild worden als ze geopend zijn:

  • Producten die steriel verpakt zijn zoals de hechtdraden of medische instrumenten.

Neem contact met ons op als u twijfelt of uw product retour gestuurd mag worden.


Garantie en defecten

Op alle producten die u bij MediStitch koopt heeft u garantie.  Onze klantenservice zal u vertellen hoe lang de garantie periode op het door u bestelde product is.

MediStitch.eu staat er voor in dat alle aangeboden producten voldoen aan de door ons vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.


Een product retour sturen

Wilt u een product(en) retour sturen? Wij vragen u het volgende stappenplan aan te houden. Op deze manier kunnen wij uw retour zo soepel en snel mogelijk afhandelen:

  1. Neem contact op met onze klantenservice
  2. Via e-mail ontvangt u een bevestiging van uw retour verzoek met daarin de instructies en een adreslabel om het product(en) retour te kunnen sturen
  3. Na ontvangst van uw retour ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail
  4. Wij vervangen/ruilen het product(en) of storten het aankoopbedrag aan u terug

U kunt ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping.