Betaalmogelijkheden

Alle genoemde prijzen op MediStitch.eu zijn inclusief btw. Wij hanteren dezelfde verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland. De losse hechtdraden en hechtpads worden gratis met briefpost verstuurd. Zodra uw betaling is ontvangen zal uw bestelling verwerkt worden. Hieronder vindt u een overzicht met de betaalmogelijkheden die wij accepteren. Wij rekenen geen extra kosten voor al onze betaalmethodes.

  • iDEAL
  • Sofort Banking
  • Mister Cash
  • Creditcard (Mastercard – Visa)
  • Vooruitbetaling (bankoverschrijving)
  • Bitcoin

Ideal-medistitch-betaalmogelijkheid

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Hierdoor kunnen wij direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling.

Sofort Banking MediStitch
Sofort banking

Uw Sofort-betaling wordt door onze betaalpartner Mollie afgehandeld. Wanneer u kiest voor online betalen, sturen zij u vanuit de kassa direct door naar de Sofort-pagina. Het enige wat u daar hoeft te doen is uw bank selecteren en wordt u doorverwezen naar uw eigen bank. Geen zorgen, de informatie die via Sofort banking wordt verzonden is altijd versleuteld. Veiligheid boven alles!

Wilt u weten of sofortbanking met uw bankrekening mogelijk is, kijk dan hier 

Bancontact-mister-cash-medistitch

Mister Cash

U betaalt uw bestelling via Mister Cash. Mister Cash is enkel beschikbaar voor Belgische rekeningen. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling.

Creditcard-medistitch

Creditcard (Mastercard / Visa)

Wij accepteren betalingen met Visa en Mastercard. Bij betaling van uw bestelling per creditcard wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Uw creditcard gegevens worden nergens opgeslagen – via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling.

Vooruitbetaling (bankoverschrijving)

U schrijft het totale orderbedrag eenmalig over via een reguliere bankoverschrijving. Houd u er rekening mee dat de verwerkingstijd van uw betaling kan oplopen tot twee werkdagen. U kunt het totale orderbedrag overmaken op rekeningnummer NL46ABNA0549555560 (ABN-AMRO) t.n.v. MediStitch onder vermelding van uw ordernummer.